پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ بهمن ۱۳۹۰، ۱۴:۰۰

بازتاب حماسه حضور-7/

گزارش AFP از جشن انقلاب/ حضور هنیه به نمایندگی از ملت مبارز فلسطین

گزارش AFP از جشن انقلاب/ حضور هنیه به نمایندگی از ملت مبارز فلسطین

خبرگزاری فرانسه در گزارشی با پوشش خبری راهپیمایی با شکوه مردمی ایران به سخنرانی نخست وزیر منتخب فلسطین در میدان آزادی و شرکت وی در این مراسم پرداخت.

به گزارش خبرگزاری مهر، خبرگزاری فرانسه در گزارشی به سفر روز گذشته "اسماعیل هنیه" نخست وزیر منتخب فلسطین به تهران و حضور وی در مراسم راهپیمایی سی و سومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی پرداخت.

این رسانه غربی در ادامه نوشت: هنیه در سفر به تهران با مقامات ایرانی درباره تحولات منطقه گفتگو می کند.

خبرگزاری فرانسه در ادامه نوشت: اسماعیل هنیه در جمع راهپیمایان حاضر در میدان آزادی به نمایندگی از مردم مبارز فلسطین که هم اکنون در بیت المقدس و اطراف بیت المقدس مبارزه می کنند سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را گرامی داشت.

وی با درود به ملت ایران گفت: من در این مناسبت به مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای و به همه رهبران جمهوری اسلامی ایران و به ملت مسلمان ایران، پیروزی انقلاب اسلامی و سالگرد میلاد پیامبر اکرم (ص) را تبریک می گویم.

این رسانه آمریکایی در ادامه به اظهارات رحیمی معاون اول احمدی نژاد در دیدار با هنیه پرداخت و نوشت: رحیمی موضوع فلسطین را خط قرمز دانست و گفت رژیم صهیونیستی به زودی به خاطر توطئه های خود مجازات می شود.

رحیمی گفت: ایران حتی یک گام از موضع خود در حمایت از حقوق مشروع مردم فلسطین عقب نشینی نمی کند و تهران هر اقدامی را برای دفاع از فلسطینیان انجام می دهد.

کد خبر 1531286

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha